Login

Om Abelone by Thingholm

Lyden af en symaskine vil sikkert være velkendt for mange.  

 

Firmaet producerer tøj, fortrinsvis i jersey af bomuld eller viskose. Særligt kjoler og bluser til voksne piger/damer og tøj til baby/børn 0-8 år, i mindre omfang bluser til drenge/herrer.

 

Firmaet henvender sig især til beboere på plejecentre og bosteder.

 

Det er velkendt, at på plejecentrene kommer der frisør og fysioterapeut. Som noget nyt kan ”Abelone by Thingholm” tilbyde produktion til beboerne på stedet. Det vil således være muligt at tilpasse tøjet netop til den enkelte beboer. Måske skal ærmerne være længere, måske skal der være mere plads til bevægelighed for en kørestolsbruger eller halsudskæringen skal være mindre. Det kan også være tilpasning af tøj købt i fysisk butik eller på internettet.

 

For nogle pårørende kan det være lidt kompliceret at hjælpe med ved tøjindkøb, at ledsage et familiemedlem, i kørestol ud til en fysisk butik. Og måske er humøret slet ikke til tøjindkøb netop dén dag – det kender vi vist alle alt for godt. 

 

Kan Abelone by Thingholm være lige netop dén mulighed, der gør, at ens familiemedlem lettere kan få nyt tøj i garderoben? Det er almindeligt hverdagstøj, ikke decideret festtøj.

 

Jeg medbringer nogle modeller af kjoler og bluser og et mindre udvalg af stof. Jeg finder sammen med beboeren og de pårørende ud af hvilket stof, model og størrelse, der ønskes. Jeg kan påbegynde klipningen og syningen ude på plejecentret, færdiggørelsen af tøjet foretager jeg hjemme på min systue.

 

Leveringstiden vil følge den ”turnus”, jeg har aftalt med det enkelte plejecenter. Tøjet leveres og betales således næste gang, jeg er på plejecentret. Har I et helt særligt ønske om en hurtig levering, så finder vi naturligvis også ud af dette.

 

Jeg ønsker at give beboerne den gode oplevelse af at være med ”på systuen”, jeg har små stofprøver med, som beboerne kan kigge på, røre ved og evt. snakke ud fra og om: velour, fløjl, ”bæk og bølge”, hør, satin, stof til duge, gardiner, tøj mm.

 

Alt sammen til lyden af en symaskine.